Moia Form
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kjøpsbetingelser

Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK og inkluderer mva. Vi sender kun til Norge.

Porto tilkommer dersom levering via post ønskes, her har vi flere alternativer til leveringsmåte. Velger du å hente varene i butikken, så er dette gratis. 

Leveringstiden er normalt 2-5 dager (ordre pakkes ikke i helger og i høytider). Varen kan også hentes i Ski hvis dette er ønskelig, da kan varen hentes etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er pakket og klar til henting. 

Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss. Kunder som ønsker forsendelse til Svalbard må kontakte oss for egen fraktpris.

RETUR: Kunden dekker porto hvis varen skal returneres. Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager. Det er et angrerettsskjema vedlagt ordremailen din som må brukes i tilfelle du ønsker å returnere noe. VIKTIG! Ta kontakt med oss ved retur, slik at vi kan hjelpe deg ved eventuelt bytte av størrelse, finne annen vare. Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må ikke taes av, og sendes i retur i sin eventuelle orginale emballasje. Porto ved retur betales av kunde. Det oppfordres til å sende en vare med et sporingsnummer. Dette for å unngå at pakker evt. blir borte i posten.

Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss på mail ved en evt. retur av reklamasjon, da vi dekker returkostnadene og kan hjelpe deg med å finne en tilsvarende vare.

Kundedata oppbevares ifølge norsk lov, og vil ikke bli delt med /solgt til en tredjepart. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne register.

For uavhentede pakker belastes du med 250,-

 

Vi tar følgende forbehold:

Varen kan være utsolgt.

Mellomsalg

Farger kan avvike noe fra virkeligheten.

Skrivefeil.

Avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk.

Bilder kan oppfattes ulikt på ulike dataskjermer, molbile enheter, vi tar forbehold mot slike forskjeller.

 

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Moia Form ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Du kan nå oss gjennom kontaktskjemaet du finner under "kontakt oss" eller på mail post@moiaform.no eller telefon: 48392460

 

Trykk ENTER for å søke